Специалист по криптовалути и културолог в листите на ПП

Вижте още

Днес коалиция „Продължаваме Промяната“ приключи регистрацията на листите си за участие в изборите за Народно събрание на 14 ноември 2021 г. в 16 МИР град Пловдив и 17 МИР – Пловдивска Област

Критериите, по които са избрани кандидатите в листите на „Продължаваме Промяната“ са да са добри професионалисти, доказали се в своята област, да са почтени и да не са членували в повече от една партия. Отивайки в парламента от тях се очаква да допринесат за развитието на населеното място, от което са избрани, да останат близо до хората в региона и да предлагат конкретни решения за техните проблеми.

„Избрахме за листите хора, които имат своята кариера извън политиката и могат да се върнат към нея по всяко време. Така те не са зависими от политическия процес и от това да са в парламента, защото си имат добра кариера извън него. Това прави и много по-трудно ние или някой друг да им каже какво да правят. Страната е готова да влязат добри специалисти по области, по сектори, които знаят какви са проблемите и имат смелостта да ги назоват, заедно с подходящите решения. Ние не събираме професионални партийци, а групи от съмишленици“, каза съпредседателят на „Продължаваме Промяната“ Асен Василев.

Водач на листата в 16 МИР гр.Пловдив е бившия икономически министър от служебното правителство Кирил Петков – „Хората в листите ни са независими и животът им извън политиката е много успешен. На тези хора им пука!“

Водач на листата в 17 МИР Пловдивска Област и трети в листата за град Пловдив е мениджъра и предприемач инж. Росен Костурков, създател на първия по рода си в страната технически обучителен център, обслужващ бизнеса в индустриален парк.

В листите на Продължаваме Промяната за гр. Пловдив и Област Пловдив има успешни мениджъри и предприемачи, юристи, културолози, професори и научни работници, преподаватели.

Продължаваме Промяната – 16 МИР Пловдив

1.Кирил Петков Петков – екс икономически министър от служебното правителство, съпредседател на „Продължаваме Промяната“

2.Христо Йорданов Даскалов – Професор, д-р, ръководител секция „Безопасност на храни“ към Национален диагностичен научноизследователски ветеринарномедицински институт, утвърден специалист в областта на безопасността на храните

3.Росен Добрев Костурков – Мениджър и предприемач

4.Александър Николаев Ракшиев – Бизнес експерт и Финансист

5.Йордан Янков Маджунков – Програмист, специалист по криптовалути

6.Венцислава Милчова Любенова – Бизнес анализатор

7.Николай Георгиев Ангов – Магистър инженер, предприемач и докторант в областта на икономическото развитие

8.Кристина Георгиева Машонова – Индустриален мениджър

9.Ралица Иванова Банкова – Ръководител производство

10.Георги Веселинов Ганчев – Доцент, преподавател в ЮФ на ПУ, адвокат, експерт към Европейска Комисия

11.Петя Благоева Ленкова – Икономист, собственик на обучителна организация и консултантска компания за кариерно и организационно развитие.

12.Снежана Валериева Павлова – Ивент мениджър, преводач

Продължаваме Промяната – 17 МИР Пловдив-Област

1.Росен Добрев Костурков – Мениджър и предприемач

2.Гергана Кузманова Данева – Културолог, предприемач, организатор на културни и спортни събития с отношение към културните и природни забележителности на България, тяхното опазване и популяризиране пред света.

3.Стою Теодоров Стоев – Адвокат

4.Томас Димитров Димитров – Ръководител на екип -дигитален сектор, космос и авиация в logos Public Affairs, Брюксел

5.Калин Ангелов Кулин – Търговски директор

6.Петър Георгиев Панайотов – Мениджър и предприемач

7.Кирил Любенов Ташев – Мениджър продажби

8.Атанас Петков Котов – Мениджър и предприемач

9.Диана Николова Шопова-Ерол – Координатор производство

10.Веселин Захариев Варчев – Адвокат

11.Георги Николаев Рогачев – Адвокат

12.Райчо Николов Бадев – Програмист, изкуствен интелект и машинно обучение

guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments

Последни