Слави Трифонов защитава Радев като Матросов на амбразурата

Вижте още

Лидерът на ИТН Слави Трифонов се опита да защити Румен Радев като атакува лидера на ГЕРБ Бойко Борисов по повод изказването му по адрес на президента в Словения, където е на среща на върха на Европейската народна партия.

Ето какво написа Трифонов във фейсбук:

Бойко Борисов е в Словения – нямам представа защо е там, а и въобще не ме интересува. Но преди малко излезе информация какво е казал, и това, което е казал, ме вцепени. По повод на починалите от коронавирус днес в България, той е казал следното: Днеска 178 човека се пренесоха в по-добър свят от този на Румен Радев и на този провал, наречен Кацаров.

Значи, за Бойко Борисов това не са 178 човешки трагедии. Трагедии за семействата, близките и приятелите на починалите. За Бойко Борисов горките хора са се пренесли в един по-добър свят, защото тук те са теглили зловещото тегло на Румен Радев.

Добре, бе хора – какъв човек трябва да си, за да кажеш нещо подобно?! Първо, какъв човек трябва да си, за да си го помислиш, а след това и да го кажеш? И то, знаейки, че това ще го чуят всички, включително и семействата и близките на починалите?

Същият този човек предлагаше на Цветанов да даде телешки пържолки на кучето, което откри горкото убито момиче от Перник. Тогава той пак каза, че пържолките са за кучето, открило трупа, без да изпитва грам състрадание към родителите на детето, наричайки рожбата им „труп“.

Днеска 178 трупа.

Как ви звучи на вас всичко това? Да говориш така добро ли е, лошо ли е, политическо ли е, правилно ли е, приемливо ли е, неприемливо ли е, нормално ли е, ненормално ли е, човешко ли е?

Къде е грешката? В човека, който си позволява да се изразява по такъв начин или в нас, че му позволяваме да се изразява така?

Няма да е лошо най-после да си отговорим на този въпрос.

1 COMMENT

guest
1 Коментар
Стари
Нови Най-одобрявани
Inline Feedbacks
View all comments
Мими

Слвчо и радев, ссякащ една майка ги е раждала. Събрали цялата злоба на планетата с Бойко Борисов лягат с него стават, сън ги не лови. Славчо години наред си изкарва хляба на гърба на Борисов, Радев ако не говори за Борисов няма за какво друго. Та затова толкова се харесват и се подкрепят.

Последни