HomeВидеоБойко Борисов дойде в Пловдив, за да отговори на Румен Радев

Бойко Борисов дойде в Пловдив, за да отговори на Румен Радев

-

В празничен ден като днешния би трябвало да говорим за обединение в името на бъдещото на България.

Това заяви в Пловдив лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по повод изказването на президента Румен Радев, че единствено думите на Борисов пред следващия главен прокурор ще имат значение.

Лидерът на ГЕРБ подчерта, че е дошъл в Пловдив в Деня на Съединението специално, за да отговори на Румен Радев, който също е в града под тепетата.

Ето какво коментира още Борисов, който се срещна с актива на партията в Пловдив и си направи снимка пред паметника на Съединението с организацията на ГЕРБ и градския лидер Иван Тотев.

За необходимостта от загърбване на личния егоизъм и от общи приоритети за развитието на страната. Обръщам се към Румен Радев: съединението прави силата, разединението отвътре е пагубно!

Имали сме български президенти като доктор Желю Желев, Петър Стоянов и Георги Първанов. Които като обединители на нацията са успявали да намалят напрежението в ситуация на политическа криза.
В ден като този Румен Радев си позволява да се меси в работата на съдебната власт и да отправя заплахи за саморазправа с опоненти. С поведението си президентът показва страх от това, че ще загуби изборите през ноември. Действията му са типични за диктатор, който си мисли, че ще уплаши чрез заплахи единствения си политически опонент.

Зад мен на последните избори застанаха над 650 000 души, получавал съм гласовете на над милион и половина българи. Призовавам Румен Радев да уважава всички български граждани!

Радев, откъде знаеш кой ще бъде новият главен прокурор? Какво ли мисли “новият главен прокурор” за торбичките на президентския секретар Пламен Узунов и за далаверите на кръга около Румен Радев?
Не ме е страх от нищо, толкова неща мога да кажа на “новия прокурор” за Радев и компанията му!

guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments

Вижте още

Хороскоп за 28 септември

0
Овен Денят е „празен” - не обещава нито големи успехи, нито значителни разочарования. Овните днес са учудващо спокойни и невъзмутими. Жизненият потенциал на представителите на...