2 дни проливни дъждове и затворени плажове в Гърция

Вижте още

Лошо време с проливни дъждове и бури се очаква в следващите часове в Гърция. Прогнозите засягат и райони в северната част на страната, където има много български туристи. Бързо се променя метеорологичната обстановка в следващите часове се съобщава в извънреден бюлетин от Националната метеорологична служба, предаде БНР.

Силни валежи се очакват както в област Атика, така и в северната част на страната. На остров Кефалоня властите затвориха плажовете и предупреждават туристите да са предпазливи при движение навън. Забраниха да се паркират леки автомобили в близост до морето.

За Северна Гърция-Халкидики, Кавала и Александруполис се очакват силни валежи и на места градушки, според прогнозите. На остров Евбея, опожарен от мащабните пожари преди месец, властите вземат спешни мерки срещу наводнения. Егейските острови са застрашени от проливни дъждове тази нощ и силни морски бури.

Бързо се променя метеорологичната обстановка в следващите часове се съобщава в извънреден бюлетин от Националната метеорологична служба.

За сега фериботите се движат по разписание, но има вероятност да бъдат спрени.

Тази  буря ще продължи до утре вечер, сочат прогнозите на синоптиците.

guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments

Последни