Срещу ваксинация в МЕТРО дават ваучер за 20 лв.

Вижте още

Всеки гражданин, избрал да постави своята ваксина в разположените центрове в обекти на веригата, ще получи ваучер на стойност 20 лв., който може да се дари за социално значимата кауза на фондация BCause в специално обозначени за целта кутии на „Вход клиенти“ в търговските обекти или да го използва за пазаруване в магазина.

„Пандемията от COVID-19 затрудни общуването, което е в основата на дейността на МЕТРО България – за нас няма нищо по-ценно от връзката с нашите клиенти, партньори и доставчици. Затова смятаме за наш дълг да подкрепим всички тях и цялото общество и да спомогнем за преодоляването на социалната изолация, създавайки нови възможности за улеснен достъп до ваксините срещу коронавирус. Подкрепяме каузата на фондация BCause, защото се прекланяме пред самоотвержеността на медиците, които спасяват животи, и на учителите, които останаха до учениците си въпреки пандемията“, каза Никола Готрон, изпълнителен директор на МЕТРО България.

От 3 септември МЕТРО България в партньорство с Министерството на здравеопазването и регионалните здравни инспекции в София, Пловдив, Бургас, Велико Търново и Варна осигурява допълнителни възможност за разполагане на пунктове за ваксинация срещу COVID-19 на територията на своите магазини. На по-късен етап се обсъжда да бъдат добавени и други обекти на веригата.

Ваксинационните пунктове в петте града ще работят през целия месец септември, както следва:

·        гр. София, магазин МЕТРО на бул. Цариградско шосе 7-11 км – от петък до неделя, от 10:00 до 18:00 часа

·        гр. Пловдив, магазин МЕТРО на бул. „Санкт Петербург“ 135 – от петък до неделя, от 10:00 до 18:00 часа

·        гр. Варна, магазин МЕТРО в район „Вл. Варненчик“, ул. „Атанас Москов“ 2 – от петък до неделя, от 10:00 до 18:00 часа

·        гр. Велико Търново, магазин МЕТРО на бул. „България“ 78 – събота от 10:00 до 14:00 часа

·        гр. Бургас, магазин МЕТРО на бул. „Стефан Стамболов“ 103 – от понеделник до неделя от 10:00 до 17:00 часа

Според капацитета на медицинските екипи във всеки град, е възможно да настъпят малки промени в графика, които ще бъдат съобщавани своевременно на местно ниво. В пунктовете ще бъдат налични всички видове одобрени от Европейската агенция по лекарствата (EMA) ваксини срещу COVID-19.

guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments

Последни