Все повече жени смятат компютърните програмисти за секси!

Вижте още

Все по-голям брой жени смятат, че компютърните програмисти са секси. Може би си мислите, че просто казвам това, защото съм програмист, но продължете да четете, защото имам някои по-убедителни аргументи, пише Дейвид Ангуло в сайта https://www.andrews.edu/.

Някои жени казват, че са се омъжили за компютърен програмист и не могат да бъдат по-щастливи.
Каква е причината? Компютърните програмисти прекарват по -голямата част от времето си с компютрите. Може да са хубави момчета, но повечето не са точно Кевин Костнър.

Добре, компютърните програмисти са образовани, учтиви и честни. Освен това си стоят вкъщи. Това са добри черти, но те не могат обяснят точно невероятната сексуална привлекателност на програмистите. И така, какъв е мотивът за привличането?

Мисля, че това е дарвинистко нещо. Привличат ни хората, които имат най-добрата способност да оцеляват и да процъфтяват. В старите времена беше важно да можеш да догониш антилопа и да я убиеш с един удар в челото. Но това умение става все по -малко важно всяка година.

Сега всичко, което има значение, е дали можете да инсталирате своя собствена карта SoundBlaster, без да се налага да се обаждате на техническа поддръжка и да признаете своите недостатъци на непознат, чийто връх в кариерата е да работи в техническа поддръжка на някоя компания.

Очевидно е, че светът има три различни вида хора, всеки със своя еволюционна съдба:

Едните са знаещи компютърни програмисти, които ще се развият в богоподобни нетелесни същества, които управляват вселената (с изключение на тези, които работят в техническата поддръжка).

Другите са собствениците на компютри, които се опитват да получат знание, но тайно използват ръчни калкулатори, за да добавят суми към своите електронни таблици в Excel. Тази група ще се стреми към работа като директори на гимназии и оператори на крематориуми за домашни любимци. В крайна сметка те вървят към изчезване.

Третата група е некомпютърни потребители, които ще отглеждат опашки, ще седят в зоологически градини и ще хвърлят тор с туристи.

Очевидно е, че ако сте жена и се опитвате да решите по кой еволюционен път искате вашето потомство да поеме, не искате да го пратите на Олимпиада по изхвърляне на тор. Искате истински мъж. Искате знаещ компютърен програмист с потенциал за еволюция.

И жените предпочитат мъжете, които слушат. Компютърните програмисти са отлични слушатели, защото могат да ви гледат за дълги периоди от време, без да казват нищо. Разбира се, в началото на една връзка е по-добре човекът наистина да говори. Но мъжете изразходват всички истории, които някога ще имат след шест месеца.

Ако една жена се омъжи за човек, който се занимава с, да речем, продажби на дребно, тя ще получи повторни истории, започващи от седмия месец и траещи вечно. Омъжи се за компютърен програмист и тя получава страхотен слушател през следващите 70 години.

Плюс това, с изпаряването на озоновия слой, е добра стратегия да се чифтосвате с някой, който има хоби на закрито. Мъжете на открито прилагат слънцезащитен лосион с SPF 10 000 и все пак до 30-годишна възраст те все още изглеждат като сушени люти чушки в панталони. Сравнете това със здравословния блясък на мъж, който прекарва 12 часа на ден пред видеоекран.

Също така е установено, че компютърните програмисти са по-добри любовници. Знам, защото чух истински анекдот от някой, който познава жена, която се е омъжила за компютърен програмист и според съобщенията са правили секс много пъти.

Ако все още се съмнявате в сексуалността на ползвателите на мъжки компютър, помислете за косата им. Те са склонни да имат или плешивост по мъжки модел – признак на повишен тестостерон – или  разрошена коса в джунглата, характерна за хора след луд секс.

Хенри Кисинджър казва, че силата е най-добрият афродизиак. А Бил Клинтън казва, че знанието е сила. Следователно, според правителството на САЩ, познаването на компютрите е най-добрият афродизиак. Можете да спорите с мен, но е трудно да спорите с правителството. Не забравяйте, че те ръководят Бюрото за алкохол, тютюн и огнестрелно оръжие, така че те трябва да знаят нещо или поне две неща тносно удовлетворяването на жените.

В по-малко просветлени времена най-добрият начин да впечатлите жените беше да притежавате луксозна кола. Но жените осъзнаха, че е по-добре да си купят скъпи коли, за да не се налага да се возят наоколо с глупаци.

Технологиите замениха автомобилите и вече са новият символ на здрава мъжественост. Мъжете знаят, че ако не получат дигитална линия до интернет, никоя жена няма да ги погледне два пъти.

Скоро всеки, който не е в World Wide Web, ще отговаря на условията за държавна субсидия за страниците без страница. И никой не харесва мъж, който взема пари от правителството, освен може би Мерилин Монро, поради което ЦРУ я уби.

И накрая – нищо не изглежда по-секси от мъж с боксерки, осветени само от 15-инчов SVGA монитор. Ако се съгласим, че това е мечтаният сценарий на всяка жена, тогава мисля, че можем също да се съгласим, че е най -добре човекът да знае как да използва компютъра. В противен случай той просто ще изглежда като неудачник, седнал пред компютъра по бельо.

2 COMMENTS

guest
2 Коментара
Стари
Нови Най-одобрявани
Inline Feedbacks
View all comments
асд

пълни глупости

Киро Г.

една невероятно добре написана статия със самоирония и чувство за хумор, сдъвкана и изплюта от некадърни преводачи. Дори не сте дали пълния адрес на оригинала.

Последни