Смразяващо! Всеки програмист има потенциал за масов убиец!

Вижте още

Програмистите са известни като симпатични многознайковци, печелещи и добри пари и женски сърца , но явно някои от тях крият и тъмна страна. Една от най-смразяващите истории е за магнатът милионер Джон Макафи – създател на популярното антивирусно приложение. Обвиненията за данъчни измами, незаконни деца са сред най-невинните му простъпки.

След като заживява в Белиз при един от поредните си пристъпи убива и нарязва съседа си. Крие се три дни заровен на плажа и успява да избяга обратно в САЩ където се кандидатира за президент. Законът го застига чак в Испания. Или друг известен случай с основателят на SilkRoad – популярен сайт в тъмният уеб – Рос Улбрихт. Сделките му с дрога са най-малкият проблем. Оказа се ,че е поръчвал и убийства през сайта си и е плащал в биткойни.

Случаите на родна почва са не по-малко смразяващи – при това съвсем съзнателно избягваме случаите със компютърни измами , хакери и кражби – случаите само в България не биха могли да се поберат в 6-томно издание.

Цяла България изтръпна януари 2017-та когато стана ясно ,че 31-годишният програмист Мартин Кисьов е убил съседката си която вдигала много шум. Надянял гумените ръкавици и само с два-три удара успял да усмърти алкохолизираната си съседка. Пред съда твърдял ,че защитавал приятелката си.

Отново на 31 години – Сунел заколва леля си във варна. Трупът е неузнаваем. Сунел или Сони както е известен сред приятелите си е страдал от шизофрения и вероятно е забравил да вземе лекарствата си. Освен това възможностите му като програмист са граничели с гениалност.

И най-смразяващият случай – този на Владимир Бошнаков известен като касапина от Надежда.

Владимир е програмист и взима заеми от приятелите си Явор Иванов и Емил Даскалов. Също програмисти. Вместо да върне парите Владимир убива и нарязва приятелите си с моторна резачка. Полицаите успяват да го пипнат на косъм когато вече , е опаковал труповете в чували и е започнал да ги изхвърля.

4 COMMENTS

guest
4 Коментара
Стари
Нови Най-одобрявани
Inline Feedbacks
View all comments
асдасд

То това е ясно. Имат много пари и се мислят за велики. Трябва да се внимава с програмистите

Htmlisprogramminglanguage

Винаги съм знаел,че има нещо гнило при тях!

Edna

Една приятелка познава програмист и ми каза, че бил много особен.

асд

Аз имам съсед програмист.Много често е брадясал и не спи до късно. И колата пред блока почти не си мести и предното стъкло е пълно с листа а аз често нямам къде да паркирам. Според мен не е съвсем наред с главата ама ако му щукне нещо опасно аз съм готов да го посрешна.

Последни